Tassalva 50 ml

99 kr

Denna fantastiska tassalva är sedan länge beprövad av ledande uppfödare med aktiva hårt arbetande hundar, där skador och hårt slitage är vanligt. Nu är den ytterligare förbättrad och innehåller även skvattramolja.

Tassalvan innehåller rapsolja, bivax och dalbränd fintjära, skvattramolja samt ringblomsolja. Optimalt är att den masseras in i trampdynan eller stryks tunt över såret, och att man förhindrar att hunden slickar i sig salvan! Detta är helt ofarligt, men onödigt kostsamt.

För maximal effekt bör salvan masseras in två ggr/dag.


Innehåll: 

Krav-godkänd rapsolja, ekologiskt och Krav-godkänt bivax, och dalbränd fintjära som är en ren naturprodukt från kådrika furustubbar. Därtill vår unika skvattramolja samt ringblomsolja.

Bruksanvisning:

  • Smörj tunt över det drabbade området. Gnugga om möjligt in salvan för snabbare effekt.

För att utesluta en allergisk reaktion bör produkten först provas på ett begränsat område. Våra produkter är tillverkade av oss på gården i de småländska skogarna, därför kan det finnas spår av våra övriga produkter i den salva du köper. Salvan är lätt att tvätta bort med tvål och varmt vatten. Förvaras mörkt och svalt men får inte frysaEndast för utvärtes bruk.