EKO Cell-pet birds 250 ml

Beställningsvara. Skriv ett mail eller sms 0739 228096


Cell-pet för fåglar:

Cell-Pet är ett unikt flytande högkoncentrerat fodertillskott som innehåller mineraler och näring i kolloid form. Koncentratet blandas i fåglarnas dricks-vatten dagligen. Cell-Pet ökar syresättningen i blodet och förbättrar matsmältning, ämnesomsättning, immunsystem och allmänt välmående. Cell-Pet är en naturlig och säker produkt som kan användas till alla typer av fåglar.


Innehåll:

Cell-Pet innehåller 78 spårämnen, 34 enzymer och 17 aminosyror inkluderande svavel, kisel, kalcium, magnesium, natrium, kalium, järn, krom, strontium, zirkonium, nickel, bor, mangan, barium, molybden, vanadium, koppar, brom, bismuth, jod, zink, kobolt, selen, lysin, metionin och glycin.


Fördelar:

Cell-Pet är ett dynamiskt, ekologiskt och miljövänligt preparat som verkar på kroppens alla nivåer. Produkten är tillverkad av endast rena, för kroppen naturliga ämnen och har inga skadliga bieffekter. Fördelarna är däremot många: Det ersätter inte normalt foder utan ska användas som ett tillskott.


* Ökar välbefinnandet


* Främjar hälsa, vitalitet och energi


* Förbättrar matsmältningen


* Främjar frisk och stark hud och fjäderskrud


* Ger hållbara, långsiktiga resultat


Dagens ökande förekomster av miljögifter och föro-reningar tillsammans med kvalitetsvariationer i foder och dricksvatten gör att höns och andra fåglar idag är mer utsatta än någonsin för stress och sjukdom. Brist på syre och mineraler leder till ansamling av avfallsprodukter och toxiner i kroppsorganen, vilket utgör en grogrund för skadliga bakterier, virus och patogener. Cell-Pet i dricksvattnet dagligen ger naturlig näring och syre samt naturlig rening och optimering av näringsupptag och alla biokemiska aktiviteter på cellnivå.


Bygger på internationellt prisbelönt produkt

Cell-Pet är fåglarnas motsvarighet till kosttillskottet Cellfood® för människor som redan 1997 belönades med det prestigefyllda priset Advanced Technology Award från Hall of Fame i Atlanta, USA. Cell-Pet skiljer sig från Cellfood genom att mineral-mängderna är anpassade , samt att närings-ämnen som inte är viktiga har uteslutits.


Bruksanvisning:

Cell-Pet är högkoncentrerat. Hantera det försiktigt! Koncentrerat Cell-Pet kan fräta på organiska material, tyger etc p.g.a. de potenta matsmältnings-enzymerna. När Cell-Pet är utblandat med vatten finns ingen sådan risk. Cell-Pet ska tillsättas till hönsens dricksvatten och blandas väl. Det får absolut INTE ges i koncentrerad form. Man börjar med liten dos som sedan ökas på enligt tabellen nedan. Förhållandet 1:4000 betyder t ex 1 ml i 4 liter vatten eller 0,5 ml i 2 liter vatten. Använd en spruta eller droppipett med ml-markeringar för att mäta upp Cell-Pet. Det kan vara svårt att mäta mindre mängder är 0,5 ml så du får använda 2 l vatten och ev hälla bort det som inte går åt under dagen. Spara inte blandningen till nästa dag utan häll bort den och gör ny blandning varje dag.


Undulater och mindre burfåglar dricker mindre vatten och har mindre drickkärl. I dessa fall behövs bara 1 droppe Cell-Pet i 500 ml vatten (0,5 liter) första veckan, och från andra veckan och fortsatt tar du 1 droppe i 250 ml vatten (2,5 dl).