Ionosil 5 L

849 kr

Vattenrening - effektivt mot svamp, virus, bakterier och parasiter.


Effektivt mot svampar, bakterier, virus samt encelliga parasiter av typen protozoer (t ex amöbor och plasmodium).Användning: Tillsätt två teskedar Ionosil per liter dricksvatten. Rör om. Låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas.


Deklaration per 10 ml (två teskedar): silver 100 mcg.Innehåll: Avjoniserat vatten, silverjoner (10 mg per liter).Förvaring i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.


Man har sett att kolloidalt silver inte bara dödar bakterier, virus och baciller - det stimulerar dessutom immunförsvaret


Silver är ett viktigt spårämne som används av kroppen, speciellt i immunförsvarssammanhang. På en frisk individ finns det stora mängder silver i framförallt tymuskörteln (brässen) och mandlarna, båda viktiga komponenter i kroppens immunförsvar.


Kring 1925 så fanns det i USA många stora boskapsfarmer. Många djur dog av olika virus och bakterieinfektioner. Det bästa vapen som veterinärerna hade att tillgå på den tiden var kolloidalt silver. Det användes med stor framgång.


Intresset för kolloidalt silver sjönk på 1940- och 1950-talet, beroende på att man uppfunnit antibiotikan. Läkemedelsbolagen övergav silvret och lade all forskning på de patenterbara anti-biotiska substanser man upptäckt. Tyvärr visste man på den tiden inte att man stod inför ett jätteproblem med den framväxande resistensutvecklingen som antibiotiska preparat ger upphov till.